Tipy & Triky

Nečekají vás jen návody a postupy, ale celá nadupaná kategorie všech informací a novinek ze světa grilování a uzení. Ty nejlepší recepty na grilované maso, zeleninu nebo na směsi koření. Rady pro nakládání sýrů i ryb nebo výběru dřeva na uzení. To a mnohem víc pravidelně čtěte v našem magazínu.
Grily Weber: Vše, co potřebujete vědět o nejprodávanějších grilech

Dnes se společně zaměříme na grily značky, která je symbolem kvality a inovace v...

Proč si zamilovat Broil King? 6 výhod kanadských plynových grilů

Grilování je více než jen způsob přípravy jídla – je to zážitek, který sdílíte s...

6 důvodů, proč je Big Green Egg vynikající volbou právě pro vás!

Tajemství BGE grilů Každý, kdo okusil jídlo grilované na Big Green Egg, ho hned...

Udělejte si domácí pizzerii: Proč zvážit pizza pec?

Jak pizza pec rychle zaplatí sebe a rozvážku nechá za dveřmi Šunková, 4 druhy s...

5 důvodů proč si vybrat chytrý teploměr Meater 2 plus

Pokud jste vášnivým milovníkem grilování, uzení nebo vaření, jistě jste již zazn...

5 důvodů, proč si pořídit elektrickou udírnu Borniak

Nejoblíbenější udírny  Borniak udírny zaručují, že poskytují nejlepší způs...

Jak vybrat tu nejlepší elektrickou udírnu?

Jaká je nejlepší elektrická udírna?  Na úvod je důležité si říci, pro...

Kolik elektrické energie "žere" udírna?

Elektrická udírna a energie  Nacházíme se v době, kdy výrazně rostou ceny ...

Jak správně stařit maso: kompletní průvodce

Jak na zrání masa?  Staření masa nebo možná spíš znáte pojem “zrání masa”....

9 nejčastějších chyb při uzení masa

Nejčastější chyby při uzení masa Udírny běží již na plné obrátky. Avšak ruku na...