Recepty a tipy na uzení masa

Tipy a návody, jak správně naložit maso na uzení. A nejen to, ale i klobásky, sýry a ryby. Vyhněte se nejčastějším chybám při uzení. Rady nejen pro začátečníky.
Jak vybrat tu nejlepší elektrickou udírnu?

Jaká je nejlepší elektrická udírna?  Na úvod je důležité si říci, pro...

9 nejčastějších chyb při uzení masa

Nejčastější chyby při uzení masa Udírny běží již na plné obrátky. Avšak ruku na...

Domácí sekaná v udírně

Jak si udělat „sekačku“ v udírně? Ano čtete správně. V dnešním receptu vám př...

Domácí sekaná z udírny

Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrick...

Jak připravit maso na uzení bez láku?

Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním č...

Atypické uzení aneb v udírně nemusí být jen maso

Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pr...

Pikantní klobásky „Habanerky“ se sýrem

Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze s...

5 nejčastějších otázek k elektrickým udírnám – známe odpovědi

Otázky ohledně elektrických udíren samozřejmě vítáme a rádi vám na všechny odpov...

Jak udit v digitální elektrické udírně?

Rozhodli jste se pro elektrickou udírnu, ale nevíte jak na ní a kde začít? Neboj...

Jak vyudit pstruha?

Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restau...