Většinou se na grilu snažíme vyvarovat spálení jídla. V tomto receptu se toho naopak pokusíme docíli...
Recepty
Ať už jsou Velikonoce, Vánoce anebo máte prostě jen sváteční náladu, chuť na grilování a šťavnaté ma...
Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrické udírně to jde také...
V našem posledním článku (vložit odkaz na recept) jsme se věnovali netradičním zauzeným surov...
Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pro nejlepší uzené pre...
Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním článku vám poradíme...
Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze sýrů je možné p...
Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restaurace?...
Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako první recept jsem se ro...
Vyudit si ryby není sice náročná záležitost, ale chce to vědět, jakou rybu vlastně do udírny pověsit...