Recepty

Recepty na pravé americké barbecue, na to, jak správně naložit maso, jak si umíchat nejlepší směs koření přímo doma nebo jak vyudit sýr tak, že i ten největší masožravec vám utrhne ruce. Každý týden nový recept, aby vám nikdy nedošly nápady!
Chlebíček s pomazánkou ze spálených paprik s grilovanou vepřovou panenkou

Většinou se na grilu snažíme vyvarovat spálení jídla. V tomto receptu se toho naopak pokusíme docíli...

Pletená vepřová pečeně s 2 druhy koření

Ať už jsou Velikonoce, Vánoce anebo máte prostě jen sváteční náladu, chuť na grilování a šťavnaté ma...

Domácí sekaná z udírny

Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrické udírně to jde také...

RYCHLORECEPTY NA UZENÉ SÝRY A VYNIKAJÍCÍ BBQ TŘEŠŇOVOU OMÁČKU

V našem posledním článku (vložit odkaz na recept) jsme se věnovali netradičním zauzeným surov...

Atypické věci z udírny aneb v udírně nemusí být jen maso

Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pro nejlepší uzené pre...

Jak připravit maso na uzení bez laku?

Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním článku vám poradíme...

Pikantní klobásky „Habanerky“ se sýrem

 Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze sýrů je možné p...

Jak vyudit pstruha?

Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restaurace?...

Slanina v udírně Bradley

Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako první recept jsem se ro...

Tipy na uzené ryby

Vyudit si ryby není sice náročná záležitost, ale chce to vědět, jakou rybu vlastně do udírny pověsit...