Recepty na gril

Recepty na pravé americké barbecue, na to, jak správně naložit maso, jak si umíchat nejlepší směs koření přímo doma nebo jak vyudit sýr tak, že i ten největší masožravec vám utrhne ruce. Každý týden nový recept, aby vám nikdy nedošly nápady!

Výpis článků

🐖 Domácí vepřové uzené z udírny Borniak

Domácí uzení masa už dávno není jen výsadou chalupářů. Díky elektrickým udírnám ...

Podzimní grilování: 3 recepty a tipy na sezónní suroviny (dýně, jablka, hrušky)

Grilování rozhodně nekončí posledním letním dnem! Podzim je ideální čas pro gril...

Grilovaná křidélka v bylinkovém másle

Když se řekne grilovací sezóna, každý si představí vůni dřeva, rozpálený rošt a ...

Vepřový grilovaný steak s chimichurri omáčkou

Šťavnaté maso, vůně dřeva a bylinková exploze chutí – tohle je grilování, jak má...

Pikantní vepřová žebírka na peletovém grilu

Na první pohled vypadají jako klasická žebírka – ale jakmile se do nich zakousne...

Vepřová žebírka s malinami a chipotle

Milujete pořádnou grilovačku, která rozvoní zahradu a potěší všechny mlsné jazýč...

Šťavnatý vepřový bok s kostí z udírny Borniak

Představte si, jak se ve vaší zahradě vznáší vůně čerstvě uzeného masa, které se...

Domácí uzená BBQ křídla po italsku

Grilování a uzení jsou více než jen přípravou jídla – je to umění, jak spojit ty...

Dokonale šťavnatá uzená hruď s metodou 4-2-10

Pokud hledáte způsob, jak připravit výjimečné hovězí hrudí, metoda 4-2-10 vás ne...

Dokonale šťavnaté uzené kuře v udírně Borniak

Uzené kuře BBQ je skutečnou lahůdkou americké kuchyně, která mistrně spojuje tra...

Ovládací prvky výpisu

53 položek celkem