Magazín o grilování

Nečekají vás jen návody a postupy, ale celá nadupaná kategorie všech informací a novinek ze světa grilování a uzení. Ty nejlepší recepty na grilované maso, zeleninu nebo na směsi koření. Rady pro nakládání sýrů i ryb nebo výběru dřeva na uzení. To a mnohem víc pravidelně čtěte v našem magazínu;
Pikantní vepřová žebírka na peletovém grilu

Na první pohled vypadají jako klasická žebírka – ale jakmile se do nich zakousne...

Nové nerezové grily na rožnění

Grilování je mnohem víc než jen příprava jídla – je to okamžik, kdy se setkáváme...

Vepřová žebírka s malinami a chipotle

Milujete pořádnou grilovačku, která rozvoní zahradu a potěší všechny mlsné jazýč...

Srovnávací test plynových grilů: Broil King, Napoleon a Campingaz

Grilování na plynových grilech je pro mnoho nadšenců venkovního vaření ideální v...

Nejlepší tipy pro údržbu elektrické udírny v zimě

Zima může být krásným obdobím pro uzení, ale s poklesem teploty přichází i potře...

Domácí uzená BBQ křídla po italsku

Grilování a uzení jsou více než jen přípravou jídla – je to umění, jak spojit ty...

Dokonale šťavnatá uzená hruď s metodou 4-2-10

Pokud hledáte způsob, jak připravit výjimečné hovězí hrudí, metoda 4-2-10 vás ne...

5 důvodů, proč vlastnit udírnu Borniak

Pokud hledáte způsob, jak pozvednout své kulinářské umění na novou úroveň, udírn...

Tipy a rady pro správnou údržbu grilu na konci sezóny

Grilovací sezóna je u konce a pokud chcete, aby vám váš gril dobře sloužil ...