Uzení

Domácí sekaná z udírny

Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrické udírně to jde také...

Jak připravit maso na uzení bez láku?

Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním článku vám poradíme, ...

Atypické uzení aneb v udírně nemusí být jen maso

Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pro nejlepší uzené pre...

Pikantní klobásky „Habanerky“ se sýrem

Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze sýrů je možné použít ...

5 nejčastějších otázek k elektrickým udírnám – známe odpovědi

Otázky ohledně elektrických udíren samozřejmě vítáme a rádi vám na všechny odpovíme a osobně poradím...

Jak udit v digitální elektrické udírně?

Rozhodli jste se pro elektrickou udírnu, ale nevíte jak na ní a kde začít? Nebojte se. Od toho jsme ...

Jak vyudit pstruha?

Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restaurace?...

Slanina v udírně Bradley

Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako první recept jsem se ro...

Tipy na uzené ryby

Vyudit si ryby není sice náročná záležitost, ale chce to vědět, jakou rybu vlastně do udírny pověsit...

Uzení masa pro začátečníky - praktické tipy jak na to

S nadcházejícím podzimem se k životu probouzejí domácí udírny. No není divu. Domácí kvalit...