Že se sekáná dá dělat pouze v troubě nebo na grilu? Omyl – v elektrické udírně to jde také...
Uzení
Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním článku vám poradíme, ...
Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pro nejlepší uzené pre...
Základní myšlenka těchto klobás spočívá v kombinaci sýru a pikantní složky. Ze sýrů je možné použít ...
Otázky ohledně elektrických udíren samozřejmě vítáme a rádi vám na všechny odpovíme a osobně poradím...
Rozhodli jste se pro elektrickou udírnu, ale nevíte jak na ní a kde začít? Nebojte se. Od toho jsme ...
Jak si v domácí udírně připravit uzeného pstruha či sivena jako z luxusní restaurace?...
Konečně se blíží zima a je tu sezóna uzení. Už jsme se nemohli dočkat a jako první recept jsem se ro...
Vyudit si ryby není sice náročná záležitost, ale chce to vědět, jakou rybu vlastně do udírny pověsit...
S nadcházejícím podzimem se k životu probouzejí domácí udírny. No není divu. Domácí kvalit...