Magazín, Strana 8

Grilovaná kachna s červeným zelím

Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, klasika, která je známá v každé...

Tipy na grilování v zimě

Umí kouzlit s různorodými surovinami, stmelují společnost a jsou středobodem kaž...

Dehtování: nepřítel všech fanoušků uzení

Máte připravenou domácí udírnu, perfektně vybraný kousek masa a snažíte se dělat...

Jak topit v domácí udírně

Jaké palivo udírna zvládne? Je lepší dřevo nebo alternativa - dřevěné uhlí, brik...

Jak udit v elektrické udírně

Maso a klobásy nachystány, elektrická udírna připravena, jen vám pořád brání oba...

5 důvodů, proč je elektrická udírna lepší než doma postavená

Toužíte po voňavé slanině, lahodných klobásách nebo dokonale vyuzeném mase? Uzen...

Štědrovečerní večeře rovnou z grilu

Že grilovat a rozjet pořádnou bbq se dá jen při teplých letních večerech? Že na ...

Pulled Pork Burger s Jackem Danielsem

Pulled pork jinak taky trhané vepřové je dnes stále oblíbenější náplň do bu...

Pulled Pork Burger s Jackem Danielsem

aneb zlatý hřeb BBQ Pulled pork jinak taky trhané vepřové je dnes stále ob...