Magazín, Strana 2

Debrecínské párky s pálivou paprikou a česnekem

Lahodné debrecínky Debrecínské párky, původem z maďarského města Debrecín, nabí...

Jak správně stařit maso: kompletní průvodce

Jak na zrání masa?  Staření masa nebo možná spíš znáte pojem “zrání masa”....

9 nejčastějších chyb při uzení masa

Nejčastější chyby při uzení masa Udírny běží již na plné obrátky. Avšak ruku na...

Nejlepší přílohy na grilování

Jaké jsou nejlepší přílohy na grilování? Každý to známe... ugrilujete si flákan...

Španělský ptáček v podobě burgeru

Pro dnešní recept jsme si pro vás připravili pořádnou specialitu a bude to Španě...

Grilovaná melounová pizza

Dnešní recept není tolik obvyklý, za to je ale vyjímečný pro vaše chuťové pohárk...

Vepřový Tom & Jerry steak na grilu se smetanovou kapustou

V tomto receptu si ukážeme, jak udělat legendární steak z kreslené pohádky Tom a...

Tortillový burger

Tortilly Mleté maso - hovězí Paprika na kousky Sýr tučnější na dlouhé kousky ...

Tipy pro začátečníky a inspirace pro profíky

Srpen, měsíc který většinou evokuje konec.. Pro někoho konec prázdnin, pro někoh...