Magazín o grilování, Strana 3

5 důvodů, proč si pořídit elektrickou udírnu Borniak

Nejoblíbenější udírny  Borniak udírny zaručují, že poskytují nejlepší způs...

Šťavnaté kuřátko s křupavou kůrčičkou

Jak na takové kuřátko?  Kuře patří mezi velmi oblíbená česká jídla a není ...

Domácí český salám inspirovaný normou ČSN

Vyrobte si domácí uzený český salám  Příprava českého salámu vyžaduje pe...

Jak vybrat tu nejlepší elektrickou udírnu?

Jaká je nejlepší elektrická udírna?  Na úvod je důležité si říci, pro...

Kolik elektrické energie "žere" udírna?

Elektrická udírna a energie  Nacházíme se v době, kdy výrazně rostou ceny ...

Debrecínské párky s pálivou paprikou a česnekem

Lahodné debrecínky Debrecínské párky, původem z maďarského města Debrecín, nabí...

Jak správně stařit maso: kompletní průvodce

Jak na zrání masa?  Staření masa nebo možná spíš znáte pojem “zrání masa”....

9 nejčastějších chyb při uzení masa

Nejčastější chyby při uzení masa Udírny běží již na plné obrátky. Avšak ruku na...

Nejlepší přílohy na grilování

Jaké jsou nejlepší přílohy na grilování? Každý to známe... ugrilujete si flákan...