Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem, klasika, která je známá v každé...
Magazín o grilování, Strana 10
Umí kouzlit s různorodými surovinami, stmelují společnost a jsou středobodem kaž...
Máte připravenou domácí udírnu, perfektně vybraný kousek masa a snažíte se dělat...
Jaké palivo udírna zvládne? Je lepší dřevo nebo alternativa - dřevěné uhlí, brik...
Maso a klobásy nachystány, elektrická udírna připravena, jen vám pořád brání oba...
Toužíte po voňavé slanině, lahodných klobásách nebo dokonale vyuzeném mase? Uzen...
Že grilovat a rozjet pořádnou bbq se dá jen při teplých letních večerech? Že na ...
Pulled pork jinak taky trhané vepřové je dnes stále oblíbenější náplň do bu...
aneb zlatý hřeb BBQ Pulled pork jinak taky trhané vepřové je dnes stále ob...