Plněná masová roláda

Tak křupavá a tak šťavnatá! Zaručujeme vám, že po naší roládě se slaninou a božím BBQ kořením se budete olizovat až za ušima. 


masova-rolada

Ingredience:


Postup:

✔️ Maso očistíme, aby se nám vešlo do mlýnku na maso, pokrájíme ho na menší kostky a nameleme. Pořádně okořeníme rubem Komos SPG cca 3-4 polévkové lžíce, dobře promícháme a na chvilku vložíme odležet do lednice.

✔️ Mezitím si připravíme ostatní suroviny. Sýr Grana Padano nastrouháme najemno, žampiony nakrájíme na menší kousky, větvičky rozmarýnu obereme a nakrájíme nadrobno. 

✔️ Na pracovní desku si rozložíme pečící papír, na kterém si vytvoříme ,,slaninovou mřížku"
. Když máme mřížku hotovou, tak na její plochu rozprostřeme mleté maso (vrstva by měla být vysoká 1- 1,5 cm), na jedné straně si necháme cca 10 cm volné slaniny, kterou pak celou roládu zatáhneme. Rozprostřené maso zasypeme rubem Angus&Oink Garlic Butter, přidáme rozmarýn, nastrouhaný sýr, žampiony, listový špenát a roládu zabalíme.

grilovana-masova-rolada

✔️ Roládu vložíme do pekáčku spojem dolů a vložíme do grilu či trouby vyhřáté na 150°C. Grilujeme do vnitřní teploty 78°C.

recept-domaci-masova-rolada

✔️ Hotovou roládu vyjmeme z grilu, necháme 10 minut odpočinout, nakrájíme na plátky a podáváme například s bramborovou kaší přelitou výpekem z naší rolády.

jak-pripravit-masovou-roladu

Zhlédněte celý vide orecept níže a přejeme dobré chutnání! A určitě nám pošlete fotku na Facebook nebo Instagram, jak se vám roláda povedla. 

 

DOPORUČUJEME DOKOUPIT K PERFEKTNÍMU ZÁŽITKU Z GRILOVÁNÍ