Recepty a tipy na uzení masa, Strana 2

Výpis článků

Jak vybrat udírnu pro vaše potřeby?

Uzení je nejen tradičním způsobem konzervace potravin, ale také uměním, které př...

4 tipy jak vybrat správný teploměr do vaší udírny

Jste unaveni z nevypočitatelných výsledků při uzení masa? Musíte se řídit jen od...

Pořiďte si gril nebo udírnu na splátky bez navýšení

Máte rádi grilování a uzení, ale aktuálně nemáte dostatek financí na pořízení no...

Domácí český salám inspirovaný normou ČSN

Vyrobte si domácí uzený český salám  Příprava českého salámu vyžaduje pe...

Jak vybrat tu nejlepší elektrickou udírnu?

Jaká je nejlepší elektrická udírna?  Na úvod je důležité si říci, pro...

Kolik elektrické energie "žere" udírna?

Elektrická udírna a energie  Nacházíme se v době, kdy výrazně rostou ceny ...

Debrecínské párky s pálivou paprikou a česnekem

Lahodné debrecínky Debrecínské párky, původem z maďarského města Debrecín, nabí...

Jak správně stařit maso: kompletní průvodce

Jak na zrání masa?  Staření masa nebo možná spíš znáte pojem “zrání masa”....

9 nejčastějších chyb při uzení masa

Nejčastější chyby při uzení masa Udírny běží již na plné obrátky. Avšak ruku na...

Domácí sekaná v udírně

Jak si udělat „sekačku“ v udírně? Ano čtete správně. V dnešním receptu vám př...

Ovládací prvky výpisu

34 položek celkem