Udírna na brikety Bradley Smoker Professional P10

Kód: 16297
Neohodnoceno
ZDARMAZDARMA
Udírna na brikety Bradley Smoker Professional P10
39 990 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
2.12.2022

Udírna Bradley Smoker Professional P10  posouvá uzení potravin na vyšší úroveň. Je vytvořena speciálně pro profesionální kuchaře a venkovní znalce. Tato prvotřídní udírna se může chlubí 4 rošty s vestavěným generátorem kouřem, programovatelným automatickým nastavením a přesným ovládáním teploty. Udit můžete až 10 hodin bez doplňování briket. 

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

Udírna Bradley Smoker Professional P10  posouvá uzení potravin na vyšší úroveň. Je vytvořena speciálně pro profesionální kuchaře a venkovní znalce. Tato prvotřídní udírna se může chlubí 4 rošty s vestavěným generátorem kouřem, programovatelným automatickým nastavením a přesným ovládáním teploty. Udit můžete až 10 hodin bez doplňování briket. 

Vestavěný digitální generátor kouře se pyšní velkým zásobníkem briket, který postupně posouvá brikety do spalovací komory, kde briketa produkuje 20 minut studený kouř, následně je automaticky nahrazena další briketou, přičemž spaliny jsou odsunuty do odpadní misky s vodou. Vlastní prostor udírny je zahříván na nastavenou teplotu samostatným topným tělesem a od brikety je oddělen odkapovou miskou. 

Jedinečnosti udírny a vysoké kvality domácího uzení je také dosaženo díky originální chuti a vůni dřeva v briketách Bradley. Dobu vývinu kouře, teplotu v udírně a dobu vytápění udírny lze nastavit digitálně. Tyto hodnoty se nastavují nezávisle, lze tedy zvolit například pouze uzení studeným kouřem, nebo naopak ohřátí již vyuzených potravin, případně s částečným prouzením. Dvě tepelné a odnímatelné sondy do masa umožňují lepší měření teploty v potravinách. 

Čelní strana udírny má lakovaný stříbrný vzhled z práškové epoxidové oceli, vnitřní povrch udírny je z nerezu. Udící komory jsou pečlivě izolované, takže kouř uniká pouze vrchním průduchem. Průchod kouře lze regulovat otočným komínkem na horním průduchu udírny. 

klobásky v udírně

Brikety se spalují při takové teplotě, aby nikdy nedošlo k procesu hoření. Tím nevznikají žádné nežádoucí zplodiny z hoření ani plyny a vám nic nenarušuje perfektní chuť uzených surovin. Brikety uvolňují pouze čistou chuť a vůni dřeva a vy máte jistotu kvalitního jídla bez nežádoucích příměsí. 

 

☑️ Náklady na hodinový provoz udírny představují přibližně 36,- Kč (náklady na udící brikety).

☑️ Provoz udírny je plně automatický, uzení nemusíte hlídat.

☑️ Udírna má vnitřní termostat, který hlídá správnou teplotu.

☑️ Prostě a jednoduše pomocí digitálního ovládání nastavíte teplotu, dobu uzení a produkce kouře a o vše ostatní se postará udírna.

Doplňkové parametry

Kategorie: Udírny na brikety
Záruka: 2 roky
Palivo: Brikety
Materiál udící komory: nerezová ocel
Příkon: 2x 400 W topné těleso + 2x 100 W generátor kouře
? Vnější rozměr: 54 cm x 68,5 cm x 79 cm
Provozní teplota: do 160°C
Hmotnost: 31,73 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: