Tipy & Triky, Strana 4

Ideální teploty a čas pro oblíbené druhy masa

Grilování masa je skvělý způsob, jak si vychutnat sváteční oběd nebo večer s rod...

Jak připravit maso na uzení bez láku?

Nakládaní do láku v Čechách je klasika. Jde to ale i bez toho a v dnešním č...

Atypické uzení aneb v udírně nemusí být jen maso

Recepty na uzené se u nás často dědí po generace a každý svoji verzi a postup pr...

Jak vybrat nejlepší bezdrátový teploměr?

Pokud hledáte bezdrátový teploměr, existuje několik faktorů, na které byste měli...

Zjistěte 3 nejzásadnější fakta ohledně soli

Každý z nás ji má doma. Používáme ji převážně v kuchyni, a i pohádky s...

4 důvody, proč jsou plynové grily Broil King to nejlepší na trhu

Broil King je značka, která se specializuje na výrobu kvalitních plynových grilů...

5 nejčastějších otázek k elektrickým udírnám – známe odpovědi

Otázky ohledně elektrických udíren samozřejmě vítáme a rádi vám na všechny odpov...

5 + 1 důvod, proč nakoupit na Vseprogril.cz

Milujete vůni grilovaného masa či chuť domácího uzeného? Chcete proniknout do ta...

Uzení masa pro začátečníky - praktické tipy jak na to

S nadcházejícím podzimem se k životu probouzejí domácí udírny. No není...

Správné čištění grilu: Jak na to?

Další grilovací sezóna je za námi. A čeká nás vyčištění, zazimování a uložení gr...