Smoked Sweet Long Chilli Powder 50g tubus

Kód: 11516
Neohodnoceno
Značka: La Plantation
269 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
10.5.2024

Khmerské chilli zauzené studeným kouřem ze slupek kokosu a rýžové slámy.

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

Khmerské chilli zauzené studeným kouřem ze slupek kokosu a rýžové slámy ve výjimečné kvalitě! Khmerské chilli z Kambodži vás dostane především svou lahodnou, uzenou a jemně pikantní chutí!

  • Oblíbené k dochucení marinád a omáček
  • Aromatická vůně a mírně štiplavá chuť
  • Organicky pěstované - oblíbená odrůda v Kambodži
  • Proč je Smoked Sweet Long chilli tak oblíbené?

    Už jenom jeho název vám může odpovědět, že není tak pálivé jako např. chilli z Indie nebo Thajska. Má jasně červenou barvu a sladko - zauzenou vůni. Aromatičtější a pikantnější než paprika nebo španělský Pimenton, Sweet Long Chili, rozvíjí v ústech mírně štiplavou chuť, aniž by byl příliš agresivní. Tím je výjimečné!

  • Smoked Sweet Long Chilli La Plantation!

    Sweet Long Chilli je největší odrůda z chilli variací. V Kambodži se používá k barvení červeného kari. 

    Chilli se suší na slunci po dobu 4 až 5 dnů, poté se očistí a zbaví ocasu a semen. Dále se rozdrtí a ihned zabalí, aby si zachovalo veškerou, čerstvou chuť.

  • Dodejte svým pokrmům kouřový a lehce pikantní šmrnc!

    Smoked Sweet Long chilli lahodně doplní vaše marinády s grilovaným masem a sublimuje chuťově i barevně míchaná vejce, těstoviny nebo rýžové pokrmy, smažené brambory, dušenou nebo grilovanou zeleninu nebo omáčku.

    Uzená verze dodá jídlům velmi příjemnou notu, která se bude jemně snoubit se všemi vašimi pokrmy.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: