Khmerské červené kari (Red Khmer Curry) 50g tubus

Kód: 11504
Neohodnoceno
Značka: La Plantation
339 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
13.5.2024

Khmerské kari s hřejivou, ale nenásilnou pálivostí a okouzlující vůní Kambodže

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

Skvělé pro maso i zeleninu. Přichází v originálním papírovém tubusu, který lze použít i jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru.

  • Hřejivé a jemně kořeněné kari z Kambodže
  • Skvělé pro dochucení masa i zeleniny
  • Záruka autentického chuťového zážitku z Kambodže
  • Autentické khmerské kari z nejkvalitnějších místních koření 

    Snažíme se však co nejvíce přiblížit autentickému chuťovému zážitku, a proto jsme pečlivě vybírali nejkvalitnější místní suroviny a dbali na to, aby bylo při mletí před balením zachováno maximum aroma a chuti těchto tradičních ingrediencí. 

  • Unikátní chuťový profil

    Co se týče pálivosti, khmerské červené kari má teplé a ovocné tóny s typickou pálivostí, byť v menší míře než kari z Indie nebo Thajska. Je to dáno složením koření a přípravou. 

  • Dokonalý doplněk každého jídla

    Náš originální blend můžete použít na dochucení na konci přípravy pokrmů nebo jako dominantu jídla v kombinaci s kokosovým mlékem. A nebo jej můžete rovnou vyzkoušet s našim vymazleným receptem na zeleninové kari! Dále může být použit s různými druhy masa jako kuře, kachna, hovězí nebo krevety. 

  • Složení khmerského červeného kari 

    Složení červeného kari zahrnuje dlouhé chilli papriky, citronovou trávu, sušený česnek, dlouhý červený pepř, kurkumu a Fleur de Sel.  

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: