Kampotský pepř fermentovaný 50g tubus

Kód: 11501
Neohodnoceno
Značka: La Plantation
329 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Cenami ověnčený křupavý fermentovaný pepř z Kambodži.

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

 Vyzkoušejte jeho unikátní vůni a chuť s jemně pikantním nádechem. A co víc? Originální balení v papírovém tubusu můžete použít třeba jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru.

  • Pro dokonalé vaření i grilování
  • Na steak, omáčku, ale i pesto
  • V originální papírové kořence
  • Unikátní pepř co musíte vyzkoušet!

    Díky fermentování v mořské soli ihned po sklizni  si zelený pepř zachovává maximální čerstvost  a měkkost jednotlivých zrnek. Jeho jedinečné aroma jej dělá favoritem nejen mezi sušenými pepři, ale stal se také nezbytnou přísadou Michellinských kuchařů, jako je Peter Sanchez Iglesias, Michel Roux Jr nebo třeba Tom Kerridge.  

  • Dopřejte si jeho jedinečnou chuť, křupavost a vůni!

    Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma

    Jeho vůně a unikátní chuť, doprovázena jemně pikantním nádechem, přetrvává po dlouhou dobu. Nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí, doprovázenou vůni medu, se vám doslova roztančí na jazyku.

  • Rozsvítí Vaše oblíbená jídla!

    Oceníte jej především při přípravě jemných omáček, ryb nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.

    Fermentovaný pepř je vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation - chuť vás doslova ohromí!

    Zkuste grilování jen se solí a pepřem - budete překvapeni, jak jednoduché je dochutit steak, i "obyčejná" vepřová kotleta dostane nový rozměr! K finálnímu dochucení doporučujeme Fleur de Sel z Kampotu - gurmánskou sůl nejvyšší kvality!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: