Dárková sada Kampotský pepř černý, červený a bílý 3x50g

Kód: 11807
Neohodnoceno
Značka: La Plantation
890 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
10.5.2024

Černý Kampotský pepř do mlýnku, fermentovaný přímo na steaky, do burgerů nebo na carpaccio a Fleur de Sel doslova na dochucení čehokoliv - dokonalý dárek pro milovníka gastronomie!

Detailní informace

Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Dovoz a Sestavení grilu Zdarma
Při vzdálenosti do 40 km od Brna. Pouze pro grily nad 15 tis. Kč.
Máte dopravu zdarma
Máte dopravu zdarma
Při objednávce nad 2 000 Kč
Osobní vyzvednutí v Brně
Osobní vyzvednutí v Brně
Ke každé objednávce poukázka na další nákup jako dárek
Profesionální poradenství
Profesionální poradenství
Poradíme online i osobně na prodejně.

Detailní popis produktu

Dárkové sady koření v designové krabičce

Naše pepře a koření jsou špičkou na světovém trhu a díky tomu již stihly získat několik cen na mezinárodních gastronomických soutěžích.

Praktické tubusy, které je možné použít i jako kořenky, jsou vsazeny do krabičky s tématikou chrámu Angkor Wat a Kampotského pepře. 

Designové krabičky dodají sadě dvou a nebo tří pepřů či koření šmrnc a kouzlo exotické Kambodži, odkud všechny naše voňavé poklady pocházejíJe to skvělý dárek pro muže či ženu, milovníky gastronomie, grilování a vaření!

Kampotský pepř černý v tubusu

Nejvíce známá podoba plodů rostliny Piper nigrum. Zelený pepř je ručně sklízený a po několik dní sušený na slunci. V tuto dobu vzniká jeho černá barva, od červeného pepře se liší zralostí bobulí - červený pepř tvoří pouze zcela zralá zrnka ručně vytříděná kuličku po kuličce.

Černý Kampotský pepř vyniká nejvyšší intenzitou ale zároveň velice delikátním aroma které přichází po úvodní pálivosti s tóny eukalyptu a máty v jedinečné harmonii. Kromě klasické podoby je dostupný rovněž jako unikátní fermentovaný pepř.

Červený pepř z Kambodži

Kampotský pepř v červené barvě. Jak k ní přišel? Sbírá se ze stejného pepřovníku čili rostliny Piper nigrum jako Kampotský černý pepř. Ale doba sklizně respektive úroveň zralosti kuličky červeného pepře je odlišná. Červený je plně vyzrálý pepř. Takovýto pepř je ručně sklízen na vrcholu sezony v období sucha.

Kampotský pepř v kuchyni: červený a delikátní!

Že je na Vás černý pepř moc pikantní? Opepřete si své pokrmy červeným pepřem z Kampotu. Je jemnější a méně ostrý. Chuťově Vám může připomene sladké jahody. Pro ovocné tóny, získané delším zráním a sušením na kambodžském slunci, se skvěle hodí do ovocných salátu.

Speciální chuť červeného pepře z Kambodži oceníte také při pečení. Zkuste si upéct Cookies s červeným pepřem podle našeho návodu. Pečená masa si samozřejmě s červeným pepřem také velmi dobře rozumí. A co teprve s grilovanou zeleninou!

Pravý bílý pepř ve Vaší kuchyni

Jeho unikátní krémová barva se sametově jemnou chutí a aroma s tóny mentolu svádí jak skvělé kuchaře tak amatéry.  Kombinace čerstvých bylin, eukalyptu, citrusu a rozmarýnu se stanou tím pravým spojením pro vaše chuťové buňky.

Pravý bílý pepř můžete využít na celou řadu pokrmů. Nejvíce se však hodí na světlé omáčky, ryby a vývary, na zeleninu nebo třeba k sýrům, kde jejich chuť zvýrazní ale zároveň nepřebije svou vlastní. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: