Magazín o grilování, Strana 2

Vše, co potřebujete vědět o uhlí a dřevě

Pamatujete si na časy, kdy stačilo pár polen a skvělý večer u ohně byl na světě?...

Telecí tomahawk s jemně pikantní salsa omáčkou

V dnešním receptu vás naučíme, jak si doma připravit neodolatelný telecí tomahaw...

Grily Weber: Vše, co potřebujete vědět o nejprodávanějších grilech

Dnes se společně zaměříme na grily značky, která je symbolem kvality a inovace v...

Tip na letní recept: Chutné grilované krevety se salátem

Léto je ideálním obdobím pro lehké a osvěžující pokrmy, které jsou nejen zdravé,...

Proč si zamilovat Broil King? 6 výhod kanadských plynových grilů

Grilování je více než jen způsob přípravy jídla – je to zážitek, který sdílíte s...

6 důvodů, proč je Big Green Egg vynikající volbou právě pro vás!

Tajemství BGE grilů Každý, kdo okusil jídlo grilované na Big Green Egg, ho hned...

Grilovaný steak s kukuřicí a chimichurri omáčkou na peletovém grilu

Čistá chuť a čerstvost je základ  V dnešním receptu se připravte na exploz...

Udělejte si domácí pizzerii: Proč zvážit pizza pec?

Jak pizza pec rychle zaplatí sebe a rozvážku nechá za dveřmi Šunková, 4 druhy s...

5 důvodů proč si vybrat chytrý teploměr Meater 2 plus

Pokud jste vášnivým milovníkem grilování, uzení nebo vaření, jistě jste již zazn...